evenementenlocaties

Gasten welkom heten in de eigen vormgeving? Een programma communiceren of een spreker introduceren? Geen enkel probleem! Logo’s, foto’s en videoboodschappen van de opdrachtgever kunnen probleemloos worden ge-upload. Bijsnijden of inkorten kan ook in een handomdraai. Heeft de opdrachtgever geen eigen content? U maakt een keurig verzorgde boodschap met behulp van makkelijke templates.

Ieder scherm is afzonderlijk aan te sturen, dus de verschillende ruimtes van uw locatie kunnen allemaal van een eigen sfeer voorzien worden. En uw bewegwijzering kan voor iedere gelegenheid opnieuw worden aangepast, snel en makkelijk. De software van ScreenImpact is zo gebruiksvriendelijk dat uw medewerkers in een oogwenk vertrouwd zijn met de functies en er meteen mee aan de slag kunnen. Zonder tijdverlies en zonder extra kosten.

Office

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Inclusief op maat​

Wij verzamelen aantrekkelijk beeldmateriaal van uw programmering, zoals narrowcasting-trailers, digitale posters en foto’s in de hoogst mogelijke resolutie. Deze content wordt automatisch aangevuld en voor u klaar gezet zodat deze direct kan worden gebruikt.

Uw eigen huisstijl​

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Koppeling kassa-systeem​

Door onze software te koppelen aan uw kassa-systeem is uw narrowcasting altijd voorzien van de laatste voorstellingsinformatie. Bij het maken van een presentatie wordt informatie zoals titel, gezelschap, datum, tijd en locatie automatisch ingevoerd.

Dynamische feeds

Naast de door ons aangeleverde content kunt u uiteraard de presentatie aanvullen. Dit kan met zelf geupload materiaal, of met de door ons aangeleverde dynamische feeds. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een Twitter-feed, het weerbericht, het laatste nieuws of actuele trein vertrektijden.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

No posts found!