Horeca

Met ScreenImpact kunt u de communicatie in uw cafe of restaurant efficiënter en effectiever laten verlopen. Gebruik tekst, foto's, video's en dynamische content in elke gewenste volgorde en presenteer deze in uw eigen huisstijl. Door de gebruiksvriendelijke software kunt u de presentaties op ieder moment gemakkelijk aanpassen, door iedere medewerker. Hierdoor blijft de door u geboden content altijd up-to-date. U kunt het materiaal per vestiging aanpassen of eigen content toevoegen.

  • Geef uw gasten een platform
  • informeer en amuseer uw gasten
  • vergroot de betrokkenheid
  •  toon uw menu met onze Digital Menu

Uw eigen huisstijl​

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.​

Meerdere vestigingen​

Ons systeem is bij geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen. Presentaties stuurt u vanuit één plek naar alle vestigingen. Ook kan alles per vestiging worden aangepast of kan de vestiging eigen content toevoegen.

Plannen

Onze narrowcasting software biedt een eenvoudige manier om evenementen in te plannen. Met uitgebreide planningsmogelijkheden kun je zowel presentaties als individuele slides plannen, elk met verschillende prioriteiten.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.​

Dynamische feeds

Naast de door ons aangeleverde content kunt u uiteraard de presentatie aanvullen. Dit kan met zelf geupload materiaal, of met de door ons aangeleverde dynamische feeds. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een Twitter-feed, het weerbericht, het laatste nieuws of actuele trein vertrektijden.

Digital Menu

Digital Menu is een softwareoplossing voor de horeca sector waarbij een klant op een visueel aantrekkelijke manier een menukaart kan bekijken en een bestelling kan plaatsen. Met het systeem kan je drie schermen tegelijk gebruiken waarbij de linker- en rechter schermen dienen als menu lijsten en het middelste scherm dient als visuele weergave van het geselecteerde item de content scherm.

Het Digital Menu biedt verschillende voordelen voor de horeca sector, waaronder een verbeterde klantervaring en efficiëntere bestellingen. Door het gebruik van visuele afbeeldingen en beschrijvingen van elk item, kunnen klanten gemakkelijker hun keuze maken en wordt de kans op miscommunicatie of verkeerde bestellingen geminimaliseerd.