Medisch

Informeer uw patiënten op een aantrekkelijke en moderne manier. Gebruik tekst, foto’s, video’s en maak eenvoudig een presentatie die bij uw organisatie past. Denk bijvoorbeeld aan informatie over wachttijden en behandelingen. Ook kunt u op de schermen dynamische content tonen zoals actuele verkeersinformatie, het laatste nieuws, het culturele aanbod in uw omgeving en de weersverwachting. De inhoud wordt getoond in uw eigen huisstijl en kan door iedere werknemer eenvoudig bediend worden.

Snel en met optimaal gebruiksgemak. En nog betaalbaar ook.

- Verzacht de wachttijd van uw patiënten​

- Informeer uw bezoekers over uw werkwijze​

- Amuseer uw bezoekers met dynamische content​

- Communiceer de uitloop van de spreekuren​

Gebruiksvriendelijke software

Snel en makkelijk kunt u uw patiënten informeren met mededelingen en andere informatie die u van belang acht. Zonder ingewikkelde handleidingen of cursussen. U klikt simpelweg aan wat u wilt laten zien en maakt met ‘drag and drop’ één of meerdere presentaties, die u heel eenvoudig kunt inplannen. Het systeem is webbased en dus vanaf iedere werkplek te benaderen.

Meerdere vestigingen​

Ons systeem is bij uitstek geschikt voor organisaties met meerdere locaties. Presentaties kunnen eenvoudig naar alle vestigingen worden verstuurd. Ook kan het materiaal per vestiging worden aangepast of kan er eigen content worden toegevoegd. De hoofdlocatie kan toezicht houden en eventueel ook op afstand bij iedere vestiging wijzigingen doorvoeren.

Uw eigen huisstijl​

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Thuisarts.nl medische content​

Met de optionele Thuisarts.nl-module krijgt u de beschikking over teksten en video’s van Thuisarts.nl. Deze informatie wordt maandelijks aangepast door de redactie van Thuisarts.nl. Naast de optionele Thuisarts.nl-module krijgt u ook de beschikking over materiaal van Patiëntenfederatie Nederland!

Amuseer uw patiënten​

Naast mededelingen over uw eigen praktijk of organisatie kunt ook dynamische content toevoegen aan uw presentaties. Bijvoorbeeld onze op maat gemaakte culturele agenda die het aanbod van musea en theaters in de buurt toont. De agenda wordt automatisch ververst, zodat de getoonde informatie altijd actueel is. Dit geldt ook voor een automatische feed met het laatste landelijke nieuws, de weersverwachting en verkeersinformatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.