musea

Informeer bezoekers over aankomende tentoonstellingen, rondleidingen en speciale acties. Met Screenimpact maakt u gemakkelijk en snel aantrekkelijke presentaties in uw eigen huisstijl. Ook kunt u zelf video’s, foto’s en dynamische feeds toevoegen.

Uw presentatie kunt u op ieder gewenst tijdstip aanpassen, waardoor u de volledige controle houdt over de content op de schermen. Het is met ons systeem mogelijk om vanaf één centraal punt verschillende locaties aan te sturen.

Office

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Inclusief op maat​

Wij verzamelen aantrekkelijk beeldmateriaal van uw programmering, zoals narrowcasting-trailers, digitale posters en foto’s in de hoogst mogelijke resolutie. Deze content wordt automatisch aangevuld en voor u klaar gezet zodat deze direct kan worden gebruikt.

Uw eigen huisstijl​

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Koppeling kassa-systeem​

Door onze software te koppelen aan uw kassa-systeem is uw narrowcasting altijd voorzien van de laatste voorstellingsinformatie. Bij het maken van een presentatie wordt informatie zoals titel, gezelschap, datum, tijd en locatie automatisch ingevoerd.

Dynamische feeds

Naast de door ons aangeleverde content kunt u uiteraard de presentatie aanvullen. Dit kan met zelf geupload materiaal, of met de door ons aangeleverde dynamische feeds. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een Twitter-feed, het weerbericht, het laatste nieuws of actuele trein vertrektijden.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

No posts found!