Belangrijke innovatie: Het wachttijden-systeem en de uploadfunctie zijn verbeterd!

Met het wachttijden-systeem kan heel eenvoudig de status van de spreekuren worden gecommuniceerd. Met een enkele handeling kan worden aangegeven of een spreekuur uitloopt, op schema loopt of dat een arts afwezig is of zelfs weggeroepen is voor een spoedgeval. Met de laatste versie van het WIS kunnen artsen die afwezig zijn ook worden verborgen in de presentatie. Dit wachttijden-systeem is voor iedereen in de organisatie te bedienen, indien gewenst in een speciaal klein venster op het scherm. Hierdoor is het systeem altijd binnen handbereik en kan er razendsnel worden ingesprongen op veranderingen in het spreekuur!

Ook de upload-functie binnen het WIS is verbeterd. Het is nu mogelijk om meerdere afbeeldingen of video’s tegelijk te uploaden (batch upload). Tevens kunnen afbeeldingen bij het uploaden geschaald en bijgesneden worden. Hierdoor krijgt u altijd een perfect eindresultaat en hoeft u geen fotobewerkingsprogramma’s meer te gebruiken.

Nieuwe klant: Tree11

We zijn blij om aan te kondigen dat Tree11, een sportclub die zich bezighoudt met het trainen en begeleiden van [ ...]

Lees meer

Nieuwe klant: Slot Zeist

  Onlangs hebben we twee schermen mogen implementeren bij Slot Zeist, een historische vergader-, congres- en evenementenlocatie. De agenda van [ ...]

Lees meer