Bioscoop

Narrowcasting is een geweldige manier voor bioscopen om hun publiek op de hoogte te houden van de actuele agenda en het programma. Door middel van narrowcasting kunnen bioscopen hun complete agenda op een visueel aantrekkelijke manier aan hun publiek laten zien, waardoor het publiek op de hoogte blijft van alle geplande films, voorstellingen en evenementen. Door narrowcasting te gebruiken, kunnen bioscopen ook speciale aanbiedingen en acties promoten, zoals kortingsacties voor kaartjes of speciale evenementen. Zo kunnen bioscopen hun publiek op een effectieve en efficiënte manier bereiken en de verkoop van tickets en andere producten stimuleren. Kortom is het een digitale poster systeem.

Uw eigen huisstijl​

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.​

Meerdere vestigingen​

Ons systeem is bij geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen. Presentaties stuurt u vanuit één plek naar alle vestigingen. Ook kan alles per vestiging worden aangepast of kan de vestiging eigen content toevoegen.

Plannen

Onze narrowcasting software biedt een eenvoudige manier om evenementen in te plannen. Met uitgebreide planningsmogelijkheden kun je zowel presentaties als individuele slides plannen, elk met verschillende prioriteiten.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.​

Dynamische feeds

Naast de door ons aangeleverde content kunt u uiteraard de presentatie aanvullen. Dit kan met zelf geupload materiaal, of met de door ons aangeleverde dynamische feeds. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een Twitter-feed, het weerbericht, het laatste nieuws of actuele trein vertrektijden.

Het laatste nieuws

Nieuwe klant

Nieuwe klant: Het Huis Utrecht

Het Huis is een creatieve hotspot in Utrecht, een plek voor theater en artistiek onderzoek binnen de podiumkunsten. Ook zijn er flexwerkplekken en een café te vinden.

Lees verder

Nieuwe klant: Schouwburg Amphion

ScreenImpact verwelkomt alweer een nieuwe klant! Sinds kort maakt Schouwburg Amphion in Doetinchem gebruik van ons narrowcasting-systeem, inclusief onze gebruiksvriendelijke software, posterschermen, en postercontent. Hiermee wordt het veel eenvoudiger en

Lees verder