Cafe & Restaurant

Maak het verblijf van uw gasten nóg completer!

Met ScreenImpact maakt u gemakkelijk en snel aantrekkelijke en wervende presentaties over uw café of restaurant. Gebruik tekst, foto, video en dynamische content in elke gewenste volgorde en vertoon de presentatie in uw eigen huisstijl. De presentaties zijn op elk moment gemakkelijk aan te passen door iedere willekeurige medewerker. Zo blijft de door u geboden content altijd up-to-date.

Office

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. U maakt moeiteloos op een visuele manier een eigen presentatie met door u geselecteerde items, in de volgorde die u verkiest.

Inclusief op maat​

Wij verzamelen aantrekkelijk beeldmateriaal van uw programmering, zoals narrowcasting-trailers, digitale posters en foto’s in de hoogst mogelijke resolutie. Deze content wordt automatisch aangevuld en voor u klaar gezet zodat deze direct kan worden gebruikt.

Uw eigen huisstijl​

Onze narrowcasting is úw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Koppeling kassa-systeem​

Door onze software te koppelen aan uw kassa-systeem is uw narrowcasting altijd voorzien van de laatste voorstellingsinformatie. Bij het maken van een presentatie wordt informatie zoals titel, gezelschap, datum, tijd en locatie automatisch ingevoerd.

Dynamische feeds

Naast de door ons aangeleverde content kunt u uiteraard de presentatie aanvullen. Dit kan met zelf geupload materiaal, of met de door ons aangeleverde dynamische feeds. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een Twitter-feed, het weerbericht, het laatste nieuws of actuele trein vertrektijden.

Altijd up-to-date

U kunt er bij het maken van een presentatie voor kiezen om de voorstellingen die geweest zijn, automatisch te laten verdwijnen uit de presentatie. Zo blijft uw presentatie altijd up-to-date, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

No posts found!