Het Digital Menu schittert bij De Hallen Studio’s

Sinds een maand is ons Digital Menu te bewonderen in de passage van het populaire Hallen complex in Amsterdam-West. Voor de deur van De Hallen Studio’s staat namelijk een verplaatsbare standaard met drie grote schermen die het Digital Menu vertoont. Nienke Bezemer, hoofd marketing van De Hallen Studio’s, vertelde ons:

‘’Wij zijn heel blij met het Digital Menu. In één oogopslag kunnen wij ons gehele programma laten zien terwijl er ook losse onderdelen worden uitgelicht. Veel bezoekers stoppen echt om te kijken wat er allemaal op de schermen staat.’’

Naast het communiceren van voorstellingen is het Digital Menu van ScreenImpact ook zeer geschikt voor de hospitality sector. Zo communiceert de Jopenkerk in Haarlem de verschillende soorten bier met hun gasten door middel van het Digital Menu en is daar erg tevreden over. Bedrijfsleider Barry de Haan liet ons weten:

Wij hebben enorm veel wisselende bieren op de tap, waardoor het lastig kiezen is. Met de door ScreenImpact speciaal ontwikkelde menu­functie kunnen wij de eigenschappen van onze Jopenbieren heel mooi toelichten, tot ieders tevredenheid!

Ook op een aantrekkelijke manier laten zien wat u in huis hebt? Met het Digital Menu is het mogelijk om uw gehele menu te communiceren, terwijl tegelijkertijd de items om beurten worden uitgelicht. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.