De Kleine Willem in Enschede kiest voor het TPS & het PPS!

Na een grondige opknapbeurt is De Kleine Willem in Enschede geopend. De Kleine Zaal van de voormalige Twentsche Schouwburg biedt al 125 jaar een podium aan een keur van artiesten, en zal in beheer van het Wilminktheater vooral een podium bieden aan cabaret, kleinkunst en jeugdtheater.

De Kleine Willem heeft voor de gevel van het theater gekozen voor twee 55-inch digitale outdoor poster-schermen met bijpassende behuizingen (inclusief koeling). Deze outdoor schermen hebben een enorme lichtopbrengst, waardoor de posters ’s avonds maar ook overdag van de schermen afspatten. Een enorme blikvanger! Tevens heeft het theater op 3 strategische plekken in het theater narrowcasting-schermen opgehangen, waardoor het publiek onder het genot van een kopje koffie rustig de rest van de programmering van het theater kan bekijken.

Carina ten Broeke | Communicatie medewerker De Kleine Willem:
“Wij zijn erg blij met de prachtige poster- en narrowcasting schermen in De Kleine Willem, een echte aanwinst en blikvanger voor onze bonbonnière in de binnenstad van Enschede!”