Een andere presentatie of poster op ieder scherm!

De afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met het innoveren van ons technisch platform. Door de laatste ontwikkelingen kunnen we nu ieder scherm apart aansturen. Dat wil zeggen dat u niet meer gebonden bent aan één video-stream of vijf poster-streams, maar dat u op ieder scherm andere content kunt tonen. Uiteraard kunt u ook nog steeds één presentatie naar meerdere schermen blijven sturen. Qua software verandert er voor de gebruiker niets, het maken van presentaties blijft uiteraard eenvoudig en snel! De verandering zit in de hardware: i.p.v. HDMI converters maken we nu gebruik van een aparte player bij ieder scherm.

Nieuwe klanten maken automatisch gebruik van ons nieuwe platform. We denken ook graag mee met bestaande klanten om ook bij hen deze innovatie te implementeren. Neem hierover contact op met Joost Plas (joost@screenimpact.nl of 020-8200162).

 

Nieuwe klant: Tree11

We zijn blij om aan te kondigen dat Tree11, een sportclub die zich bezighoudt met het trainen en begeleiden van [ ...]

Lees meer

Nieuwe klant: Slot Zeist

  Onlangs hebben we twee schermen mogen implementeren bij Slot Zeist, een historische vergader-, congres- en evenementenlocatie. De agenda van [ ...]

Lees meer