Nieuwe klant: Flint Theater

In het najaar van 2014 is de Flint na een renovatie feestelijk heropend, waarbij ook de narrowcasting vernieuwd is. De Flint heeft met het nieuw geïnstalleerde Theater Presentatie Systeem (TPS) automatisch beschikking over alle voor hen relevante content (video’s en afbeeldingen) en onze intuïtieve software.

Tijdens de verbouwing zijn ook alle papieren affiches en kliklijsten verwijderd, waardoor de Flint nu geheel paperless is! De posters worden getoond op 21 nieuwe digitale posterschermen. Met het Poster Presentatie Systeem (PPS) kan de Flint in een handomdraai een aantrekkelijke, wisselende presentatie van hun programmering op de schermen tonen. Daarnaast worden deze schermen enthousiast ingezet voor zakelijke evenementen; zo kunnen de schermen bijvoorbeeld dienen als bewegwijzering of voor het tonen van een programma.

Donata van Asselt (Marketing medewerker Flint theater):
“Het TPS van ScreenImpact is zeer gebruikersvriendelijk. Het maken van presentaties gaat vlug en eenvoudig. Ook aanpassingen maken aan een bestaande presentatie is makkelijk. Het fijne van het systeem is dat iedereen het begrijpt na een korte uitleg. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van het systeem!”