Nieuwe praktijklocatie MBO College Airport

Narrowcasting software van ScreenImpact wordt gebruikt in de nieuwe praktijklocatie van MBO College Airport

MBO College Airport maakt inmiddels al langere tijd met succes gebruik van ScreenImpact narrowcasting software om studenten over allerlei zaken en activiteiten te informeren. Nu krijgt deze samenwerking een extra dimensie doordat ons moderne en gebruiksvriendelijke systeem ook gebruikt wordt om 12 schermen in de nieuwe praktijklocatie aan te sturen.

Op 13 november opende deze ROC vestiging dit gloednieuwe leslokaal waarin studenten steward(es) les krijgen op een manier die zoveel mogelijk lijkt op de praktijksituatie. Met hulp van KLM is een realistische mockup gebouwd van een vliegtuigcabine en een incheckbalie, zo viel ook te lezen in Het Parool.

De check-in informatie die de reiziger op Schiphol te zien krijgt wordt gesimuleerd door middel van ScreenImpact narrowcasting software. Hiermee wordt het leslokaal nóg aantrekkelijker en realistischer voor de praktikanten.

Wij feliciteren hierbij graag MBO College Airport met de opening en verheugen ons op een succesvolle samenwerking!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ScreenImpact narrowcasting voor uw bedrijf? Of u nou 1 of 100 schermen heeft, met ScreenImpact is het geen probleem om ze aan te sturen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.