MBO College Zuidoost stapt over naar ScreenImpact

Afgelopen week is ook MBO College Zuidoost overgestapt naar onze software! Dat brengt het aantal ROC van Amsterdam-locaties die ons systeem gebruiken inmiddels op vier. Eerder stapten ook MBO College Zuid, MBO College Airport en LUCA Praktijkschool over naar ons narrowcasting-software.

Door het gebruik van narrowcasting-schermen in de scholen kunnen medewerkers van de ROC-vestigingen hun leerlingen optimaal informeren over allerlei zaken en activiteiten. Medewerkers die onze software gebruiken, kunnen makkelijk en snel professionele presentaties maken, mede doordat ScreenImpact speciale templates heeft ontworpen die ervoor zorgen dat alle presentaties altijd in dezelfde passende huisstijl getoond worden. Dit levert niet alleen een mooi resultaat op, maar bespaart de medewerkers ook een hoop tijd en energie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij leveren op maat. Of het nu gaat om 1 scherm of 100 schermen per locatie. Voor ScreenImpact is dit geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.