Nieuwe klant: Theater De Stoep

IMG_0426 kopieWij hebben er een nieuwe klant bij! Theater De Stoep in Spijkenisse is afgelopen maand overgestapt naar de software van ScreenImpact. Ons systeem is inmiddels aangesloten op vijf (liggende) schermen. Ook hebben wij drie nieuwe digitale posterschermen geplaatst die de traditionele papieren posters vervangen.

Om kostbare tijd te besparen heeft De Stoep ook gekozen voor ons speciaal op theaters gerichte content-abonnement. Aan de theaters die zich hierbij aansluiten leveren wij publiciteitsmateriaal, bestaande uit foto’s, posters en speciaal gemonteerde trailers, van alle voorstellingen die daar te zien zijn. Zo kan een theater nog sneller presentaties maken en worden bezoekers op een aantrekkelijke manier geïnformeerd over het komende theateraanbod.

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak
Meer weten over onze diensten gericht op de theaterbranche? Neem dan een kijkje op deze pagina. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden voor uw theater of podium bespreken? Neem dan gerust contact met ons op of gebruik de chatfunctie onderaan op deze pagina.