Nieuwe klant: Schouwburg Amphion

Posterschermen van ScreenImpact in Schouwburg Amphion
Posterschermen van ScreenImpact in Schouwburg Amphion

ScreenImpact verwelkomt alweer een nieuwe klant! Sinds kort maakt Schouwburg Amphion in Doetinchem gebruik van ons narrowcasting-systeem, inclusief onze gebruiksvriendelijke software, posterschermen, en postercontent. Hiermee wordt het veel eenvoudiger en efficiënter om de programmering aan bezoekers te tonen. Via het postercontent-abonnement en de op maat gemaakte templates levert ScreenImpact bovendien al het benodigde beeldmateriaal om de posters op te maken!

Schouwburg Amphion maakt gebruik van 20 schermen om de posters op verschillende plekken te tonen, zodat de programmering van zowel buiten als binnen duidelijk zichtbaar is. Op deze manier worden de bezoekers op een moderne en aantrekkelijke manier op de hoogte gehouden, en kunnen de medewerkers veel gemakkelijker de promotie van het theaterprogramma bijhouden.

Wij wensen Schouwburg Amphion veel succes en plezier met het gebruik van het ScreenImpact narrowcasting-systeem!

Meer informatie over narrowcasting en posterschermen? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ScreenImpact narrowcasting voor uw theater? ScreenImpact is de ideale oplossing, of u nou 1 of 100 schermen heeft. Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.