De titel

Een tekstveld

Afbeelding

Achtergrond afbeelding

Hier zie je alle elementen waaruit deze mededeling is opgebouwd!

Onze templates

Onze templates (sjablonen) zorgen ervoor dat we slechts één keer een sjabloon hoeven te maken voor de narrowcasting. Hiermee kunnen we vaak verschillende inhoud in dezelfde lay-out laden of handmatig invullen.

Landscape of portrait?

Voor landscape narrowcasting bouwen we een sjabloon op met een resolutie van 1920×1080. Dus het bestand voor de templates dient ook in de resolutie 1920×1080 te zijn. Voor portretmodus doen we het omgekeerde, dus 1080×1920.

Specificaties voor Narrowcasting Sjablonen
Landscape Modus
 • Resolutie: 1920×1080 pixels
 • Bestandsformaat: JPG, PNG, of ander gewenst formaat
 • Afbeelding Verhouding: 16:9
Portret Modus
 • Resolutie: 1080×1920 pixels
 • Bestandsformaat: JPG, PNG, of ander gewenst formaat
 • Afbeelding Verhouding: 9:16

Alle bestanden moeten los worden aangeleverd.

Mededeling

Een mededeling (announcements) is in het geval van narrowcasting een afbeelding waarop de content wordt geladen. Stel dat je bijvoorbeeld een mededeling hebt voor een theatershow. Je zou dan in die mededeling de afbeelding van de show, de naam van de voorstelling en de artiesten kunnen plaatsen. De opmaak van de mededeling wordt dus gemaakt vanuit de inhoud die erin geladen wordt. Het is als een canvas waarop de specifieke informatie wordt weergegeven.

 

Overlays

Aan de andere kant hebben we overlays. Een overlay is anders dan een mededeling omdat het werkt als een extra laag bovenop een bestaande afbeelding of video. Stel dat je bijvoorbeeld een afbeelding hebt van een landschap en je wilt je logo toevoegen voordat je het op narrowcasting vertoont. Je zou dan een overlay kunnen maken die je over die afbeelding plaatst, waarop je logo staat. Het idee is dat de overlay een extra element toevoegt aan de bestaande inhoud, zonder die inhoud te wijzigen. Het is als een transparante laag die bovenop de oorspronkelijke afbeelding wordt geplaatst.

Mogelijkheden

In het gros van al onze mededelingen zitten zowel tekst als afbeeldingen. Hieronder kun je lezen wat er allemaal mogelijk is met tekst en wat er mogelijk is met afbeeldingen.

Tekst

We kunnen een tekstveld of een tekstgebied maken!
HTML textarea – How to Add a Text Box Input Type Tag to Your Website

Wij kunnen vaak een limiet instellen op het aantal tekens, bijvoorbeeld bij het tekstveld voor tijden. Hier zijn vaak maar 5 tekens nodig: 2 cijfers, een dubbele punt en weer 2 cijfers. We doen dit ook zodat de opmaak niet verstoord kan worden door tekst die te lang is.

 • Lettertype: Klanten kunnen kiezen uit verschillende lettertypen om de tekst aan te passen aan de gewenste uitstraling of branding.

 • Lettergrootte: De grootte van de tekst kan worden aangepast om de nadruk te leggen of de leesbaarheid te verbeteren, afhankelijk van waar het tekstelement wordt geplaatst.

 • Opmaakopties: Het tekstelement kan opmaakopties bevatten, zoals vetgedrukt, cursief of onderstreept, om de tekst te verfraaien of de nadruk te leggen.

 • Kleur: Klanten kunnen de kleur van de tekst aanpassen om deze af te stemmen op de huisstijl van hun merk of om contrast te creëren met de achtergrond.

 • Horizontale uitlijning: De horizontale uitlijning van de tekst kan worden ingesteld op links, rechts, gecentreerd of uitgerekt, afhankelijk van het ontwerp en de lay-out van de pagina.Verticale uitlijning: De verticale positie van de tekst kan worden aangepast om deze op een gewenste positie binnen het tekstveld te plaatsen, zoals bovenaan, in het midden of onderaan.

Wij kunnen ervoor zorgen dat teksten automatisch verschuiven op basis van de vorige tekst, waardoor het niet uitmaakt hoe lang de vorige tekst is.

Afbeeldingen

 • X: De horizontale positie van de afbeelding op de pagina of in zijn container.

 • Y: De verticale positie van de afbeelding op de pagina of in zijn container.

De breedte van de afbeelding.

De hoogte van de afbeelding.

Het standaard uitsnede die we willen gebruiken voor de template.

 • Automatisch (Auto): De afbeelding past automatisch de grootte aan om volledig in het toegewezen ruimte te passen, zonder de verhoudingen te verstoren.

 • Bijsnijden (Crop): De afbeelding wordt bijgesneden om volledig in het toegewezen gebied te passen. Dit kan resulteren in delen van de afbeelding die worden afgesneden als deze niet overeenkomen met de aspect ratio van het toegewezen gebied.

 • Schaalbaar (Scale): De afbeelding wordt proportioneel geschaald om volledig in het toegewezen gebied te passen, zonder de verhoudingen te verstoren. Dit kan resulteren in witte ruimtes als de verhoudingen van de afbeelding en het toegewezen gebied niet overeenkomen.

De stapelvolgorde van de afbeelding ten opzichte van andere elementen op de pagina. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld instellen dat de afbeelding achter de tekst komt.

 • Centreer Horizontaal: Hiermee kan de afbeelding horizontaal gecentreerd worden binnen zijn container.

 • Centreer Verticaal: Hiermee kan de afbeelding verticaal gecentreerd worden binnen zijn container.