Nieuwe klant: Theater aan het Spui

Sinds kort maakt ook Theater aan het Spui in Den Haag gebruik van ons narrowcasting-systeem. De foyer van het theater telt nu vijf schermen voor het tonen van aankomende voorstellingen. Bezoekers maken op deze manier direct kennis met het aanbod van het theater. De schermen lenen zich dus uitstekend voor een stukje promotie én bovendien ook voor zaken als bewegwijzering. Voorheen maakte Theater aan het Spui gebruik van een houten bord waar posters van voorstellingen op werden geplakt ter promotie. De narrowcasting schermen ogen een stuk moderner en het aanpassen van de content is veel efficiënter. Een ware win-winsituatie dus.

Theater aan het Spui heeft tevens twee posterschermen besteld welke direct achter de ramen geplaatst zullen worden. Daarover berichten we binnenkort meer!

Heeft u schermen die beter aangestuurd zouden kunnen worden? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ScreenImpact narrowcasting voor uw bedrijf? ScreenImpact is de ideale oplossing, of u nou 1 of 100 schermen heeft. Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.